Промоција на дипломирани студенти
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian English French German Greek

Се известуваат дипломираните студенти дека во петок (10.05.2019) ќе се организира свечено доделување на дипломи во просториите на факултетот со почеток во 12 часот.


Деканат